Welkom bij Rijvo

In 2 vestigingen verwennen wij u met het meest complete aanbod, het beste advies én de meest complete service van heel ‘tegelland’. Bent u al eens bij ons langs geweest?

Wij bieden u de keuze uit ruim 2.000 m2 A-merktegels, samengebracht in drie gastvrije toonzalen. U kunt rustig kijken en kiezen. Deskundige adviseurs staan voor u klaar. En terwijl u inspiratie opdoet, krijgt u de complete zekerheid van Rijvo van ons cadeau: ISO 14001 gecertificeerd, VCA-gecertificeerd, URL-BRL gecertificeerd en CBW-erkend. Met deze score is Rijvo overigens officieel het best gecertificeerde tegelzetbedrijf van Nederland! Wij zijn zes dagen per week geopend, bieden keuze uit alle prijsklassen en u parkeert gratis voor de deur.

Toonzalen RijvoMeer informatie

Wandtegels, vloertegels, meer dan 65 voorbeeldvloeren, tientallen wanden en vloercombinaties, natuursteen, (glas)mozaïek… Rijvo biedt maar liefst 3 complete toonzalen met tegels in alle prijsklassen en in elke smaak. U kunt rustig kijken en vergelijken. Onze medewerkers adviseren u graag en goed, 6 dagen in de week. En als u van tevoren een afspraak maakt, nemen ze extra tijd om u persoonlijk te begeleiden.
Rijvo koopt groot in en importeert zelf de mooiste tegels uit alle windstreken van de wereld. Daarmee behalen we veel prijsvoordeel. Dat voordeel geven we vervolgens door aan u! Rijvo garandeert dan ook de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding en biedt volop tegelvoordeel voor de prijsbewuste consument.
Rijvo heeft veel tegels op voorraad. Enorm veel! En enorm snel, want dankzij die omvangrijke voorraad kunnen wij het grootste gedeelte van ons assortiment razendsnel uitleveren. U hoeft dus niet te wachten op productietijden bij de fabriek, doorlooptijden bij de tussenhandel of andere
vertragende tussenstops. Rijvo houdt het leveringsproces in eigen hand… en u profiteert.
Rijvo biedt A-merk tegels die meestal meerdere jaren in collectie blijven. Wat betekent dat voor u? Als u in de toekomst gaat verbouwen en het tegelwerk wilt uitbreiden in dezelfde stijl, dan kan Rijvo in veel gevallen de door u gekozen tegels nog steeds leveren.
Rijvo staat bekend om z’n kwaliteit. Wij werken uitsluitend met professionele A-merken. Dat geldt voor onze tegels, maar ook voor de bouw- en afwerkingsmaterialen die wij leveren. Rijvo beschikt over alle in de branche beeldbepalende certifi caten en voldoet daarmee aan de meest kritische eisen op het gebied van materialenkennis, aanbrengtechniek, bedrijfstechniek, opleidingen, arbo-wetgeving en milieuzorg. Kortom: complete kwaliteit!