De kracht van TegelsPLUS® tegelprojectmanagement

Meer budget, keuzevrijheid en assortiment voor woningkopers. Meer werk uit handen voor aannemers, projectontwikkelaars en kopersbegeleiders. Meer gestroomlijnde bouwprocessen. Betere materialen en meer vakwerk. Dát is de plus van TegelsPLUS®.

De nummer 1 in
kopersbegeleiding.
Met onze kennis, producten, vakmensen en werkwijze verwezenlijken wij al jaren onze ambitie om de absolute nummer 1 te zijn op het gebied van (nieuwbouw) tegelprojecten, bouwmanagement, service en kopersbegeleiding. Kortom, met Rijvo en TegelsPLUS® haalt u het best van het best in huis.
Meer rendement en
gemak voor aannemers.
Als schakel tussen aannemer en woningkoper nemen wij de volledige zorg uit handen. TegelsPLUS® begeleidt het complete traject van het allereerste contact met de koper tot oplevering. In eigen toonzalen ontvangen wij uw woningkopers en helpen deze met hun tegelkeuze, offertes, budget en meerwerk.
Meer budget, vrijheid en
keuze voor woningkopers.
TegelsPLUS® biedt een bijzonder ruim en compleet assortiment projecttegels. In diverse kleuren, formaten en prijscategoriën. Handig onderverdeeld in verschillende (stijl)klassen en onderling goed te combineren. Het uitgekiende assortiment biedt volop keuzevrijheid en tegen scherp concurrerende prijzen.
Optimaal projectverloop
voor projectontwikkelaars.
TegelsPLUS® is alomvattend en dat is gelijk de grote kracht ervan. Het is meer dan kopersbegeleiding, meer dan een assortiment en meer dan vakbekwame tegelzetters alleen. TegelsPLUS® gaat over procesoptimalisatie en vlekkeloos opleveren, optimale werkvoorbereiding en strikte planning.
Veelzijdig assortiment en
speelruimte voor architecten.
Het eigentijdse assortiment van TegelsPLUS® is dynamisch. Het biedt inspiratie, volgt trends en is onderling goed te combineren. Documentatie is eenvoudig verwerkbaar, up-to-date en voorbereid op BIM. Architecten beschikken zo over eenvoudige gereedschappen om snel te kunnen schakelen.
Keurmerk voor
professionele tegelzetters.
De beste materialen, de beste planning, volledige werkopdrachtbonnen en stipte logistiek. TegelsPLUS® werkt graag met de beste tegelzetters. De beste tegelzetters werken graag met TegelsPLUS®. Werkonderbrekingen behoren definitief tot het verleden.
Prettig gereedschap
voor kopersbegeleiders.
Kopersbegeleiders profiteren van de gemakken die TegelsPLUS® biedt. De communicatie met kopers wordt volledig door TegelsPLUS verzorgd en planningsdata worden streng bewaakt. De kopers worden uitgenodigd hun keuze te maken in luxe toonzalen waar zij professioneel ontvangen en geholpen worden.
De onderscheidende
factor voor installateurs.
TegelsPLUS® betekent tevreden klanten. Er blijft namelijk meer budget en meer keuzevrijheid over. TegelsPLUS® biedt volop faciliteiten waar de installateurs gebruik van kunnen maken zoals luxe toonzalen, volop inspiratie en professionele verkopers die gewend zijn om klanten te helpen met kiezen.

TegelsPLUS

TegelsPLUS® Shop-in-shops

De TegelsPLUS® shops vindt u in de riante tegeltoonzalen van Rijvo in zowel Haarlem, Utrecht en Purmerend. In de ruim opgezette TegelsPLUS® shops (± 100m2) vinden woningkopers hun weg en kunnen hun keuze maken uit een ruim honderdtal verschillende tegels en een oneindig aantal combinaties.Tegelsplus Haarlem Tegelsplus Utrecht Tegelsplus PurmerendOók voor utiliteitsbouw

Utiliteitsbouwers en -ontwikkelaars profiteren óók van de kennis en ervaring van TegelsPLUS®. Volledige ontzorging, bouwprocesoptimalisatie, faalkostenreducering en verwerking met uitsluitend de beste materialen.

Vakmensen met verstand van service!

Hét grote geheim achter TegelsPLUS® is een geoliede machine van gepassioneerde verkoopadviseurs, inkopers, planners en tegelzetters. Gedreven door de Volendammer mentaliteit overal de beste in te willen zijn en zich bewust zijnde van het belangrijkste en grootste gat in de markt: service!
Personeel Rijvo