Ambitieuze kwaliteit

De tegelzetters van Rijvo hebben van tegels hun vak gemaakt. En dat doen ze uiterst professioneel. Kennisniveau, inzet en ambitie begeven zich op het hoogste niveau.

Die ambitie en kwaliteit ziet u natuurlijk graag terug in het eindresultaat. Daarom werken wij alleen samen met tegelzetters die hun kwaliteit ruimschoots hebben bewezen. Zo kunt u vertrouwen op het beste advies en de hoogste kwaliteit.

Meer informatie

Wij werken uitsluitend met A-merken. Dat geldt voor onze tegels, maar ook voor de bouw- en afwerkingsmaterialen die wij leveren en verwerken.
Rijvo Tegelhandel streeft altijd naar de beste kwaliteit die we graag terugzien in het eindresultaat. Kwaliteit houdt immers nooit ergens op en komt pas tot zijn recht als zij in het gehele traject doorgevoerd wordt.
Rijvo Tegelhandel beschikt over alle, in de branche beeldbepalende, certificaten. Dat betekent dat wij voldoen aan de meest kritische eisen op het gebied van materialenkennis, verwerking, bedrijfsvoering, opleidingen, arbo-wetgeving en milieuzorg. Kortom: kwaliteit. Daarvoor staat de naam Rijvo Tegelhandel garant!