All Inclusive Vloeren vanaf slechts € 64,95 p.m2

Geen verrassingen met de "All Inclusive Vloeren"  van Rijvo! Alles wordt voor u geregeld, inclusief:
 

  • Tegels en tegellijm
  • Het transporteren en leggen van de vloer
  • Maar liefst 5 jaar garantie


Vloertegels

Vloertegels voor zowel badkamer, woonkamer, toilet én buiten komen tegenwoordig net als wandtegels in meer en meer varianten en uitvoeringen. Meer dan bij wandtegels zijn de technische aspecten van belang bij uw keuze. Rijvo biedt uiteraard honderden soorten en maten welke u in één van de toonzalen kunt bezichtigen. Maar minstens net zo belangrijk is de aanwezige kennis en knowhow waarmee wij u van advies kunnen voorzien. Én niet onbelangrijk; laat u uw tegelvloer compleet verzorgen door Rijvo dan bieden wij met ons VloerGarantPlan maar liefst 5 jaar garantie op uw vloer.

Soorten en maten
  • 'Getrokken' tegels;  middels een pers of streng gevormd en gesneden tegels
  • Droog geperste tegels; tegels die geperst zijn uit een fijnkorrelig mengsel
  • Gegoten tegels; uit een vloeibaar mengsel gevormde tegels, geglazuur of ongeglazuurd*
  • Natuursteen; tegels gezaagd uit natuursteen (lees hier meer over natuursteen)
  • Kunststeen; vervaardigd uit bijvoorbeeld kunsthars of polymeren en goed te gebruiken als alternatief voor bijvoorbeeld natuursteen of keramiek
*Glazuur is een aangebrachte glasachtige toplaag die de tegels extra bescherming en een glanzend oppervlakte biedt.

Al deze soorten en maten kunnen weer onderverdeeld worden in plavuizen, (dubbel)hardgebakken tegels, gréstegels en ijzerklinkers.

Vloertegels fotoalbum


Meer informatie

Het aantal denkbare legpatronen en vormen is groot. Los van de mogelijkheden van rechthoekige tegels biedt het fabricageproces volop mogelijkheden om afwijkende vormen en dus legpatronen te maken.Lees hier meer over legpatronen en TegelTips
Vloertegels vragen meer technische aandacht dan wandtegels. Denk hierbij aan anti-slip, waterdichtheid, slijtvastheid, krasvastheid, vorstbestendigheid en bijvoorbeeld bestendigheid tegen schuivende lasten, chemische aantasting, etc etc. De adviseurs van Rijvo Tegelhandel kunnen u van meer informatie hierover voorzien.